top of page
  • Фото автора19school

Тиждень незалежності


В нашій школі відбулось ряд заходів, присвячених тижню незалежності під назвою "Україна - єдина країна".

Так у понеділок 11 вересня учні 8-9 класів представили фотовиставку "Рідне Тернопілля"; учнівське самоврядування під керівництвом педагога-організатора Ухач О.В. провели радіопередачу "Україна - держава європейська"; відбулась шкільна акція "Тобі Україно!", а учні 10-х класів підготували виставку колажів "У моєму серці Україна".

Класні керівники протягом тижня проводили виховну годину на тему "Моя Україно! Ти мати єдина на всі покоління й віки...".

У вівторок вчителі історії проводили екскурсію для учнів 5-х класів у шкільний комплекс національно-визвольної боротьби.

В цей ж день вчитель образотворчого мистецтва Волянська Л.В. для 5-х класів провела акцію - малюнок на асфальті "Ми діти твої, Україно!"

У середу 13.09. заступник директора з виховної роботи Франків Н.С., педагог-організатор Ухач О.В. керівник гуртка "Патріот" Антонюк С.М. та класні керівники провели для 6-х класів флеш-моб "Державні символи України" Діди вишикувались на дворі з надувними кульками синього і жовтого кольорів, утворивши цим самим наш національний прапор. Учні розказували вірші і заспівали гімн України.

У четвер 14.09 для учнів 9-10-х класів вчителі історії та географії Вітяк Л.В., Цибульська М.В. та Антонюк С.М. провели історико-географічний квест "Моя Україна". П'ять команд бігали навколо школи, шукаючи контрольні пункти, на яких давали відповіді на історичні та географічні запитання, пов'язані з Україною. У підсумку перемогла команда 10-Б класу, 9-А зайняв ІІ місце, 9-В - ІІІ місце, а команди 10-А і 9-Б класів отримали грамоти за участь у квесті.

У проведені квесту вчителям історії та географії допомагали соціальний педагог Стецюк А.О. та вчитель математики Ковч О.С., за що їм велика вдячність!

У п'ятницю 15.09. вчитель інформатики Садовська С.О. підготувала і презентувала для учнів 8-х класів презентацію "Україна на карті Європи".

Цього ж дня відбулась щорічна традиційна подорож для учнів 11-х класів на Говерлу. Ця традиційна заключна поїздка для учнів нашої школи. Вона закриває цикл подорожей у рамках проекту "Дорогами пізнання". Учні підкорюють найвищу вершину нашої України тим самим показуючи, що вони вже досягли вершини знань у школі.

Сама поїздка тривала три дні. Учнів супроводжували директор школи Ярема Г.В., класні керівники Папроцька А.В. та Лупійчук О.В., вчителі Плотніков О.Л, Климчук Б.В., Антонюк С.М., Лях І.І. та лікар Климчук О.Д.

Дві ночі учні з вчителями провели у с. Яблуниця на базі "Три сезони". Крім Говерли відвідали м. Яремча та Буковель. У всіх від поїздки залишились лиш позитивні спогади.

456 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page