top of page
  • Фото автора19school

Ми зустрічали воїнів


Ми продовжуємо співпрацю з воїнами 44-ї окремої артилерійської бригади міста Тернополя

10 жовтня нашим школярам випала відповідальна місія - зустріти наших воїнів з зони АТО, де вони були довгих 1,5 роки.

Школярі 10-Б класу разом з вчителями Цибульською Марією Володимирівною, Вітяк Лілією Володимирівною та Антонюком Сергієм Миколайовичом відправились пізно вечором зустрічати ешелон на станцію Березовиця.

Ешелон прибув майже опівночі і щасливий момент, на який чекали так довго настав. На пероні воїнів зустрічали рідні та близькі, вище командування та влада краю, духовенство та наші школярі військовослужбовці та їх побратими, вирували радісні емоції, яких словами і не передати.

Традиційно військових вітали хлібом з сіллю, грав духовий оркестр, пригощали всіх гарячим чаєм. Захисники України, які тривалий час несли службу в зоні АТО заслужили на такі овації, адже повернулися живими.

Кращі отримали відзнаки та грамоти, медалі та подяки за сумлінну службу та взірцеве виконання службових обов’язків, але найголовнішим під час зустрічі було дивитися на щирі посмішки батьків, бачити міцні обійми коханих, чути дзвінкі голоси дітей.

Наші школярі віддали шану нашим героям, вручили хліб і сіль та символічні подарунки, поспілкувались з героями. Такі заходи заставляють задуматись про те, що на сході нашої країни ще досі йде війна і бійці несуть свою службу у важких умовах, не досипають і мерзнуть, проте не поступаються.

Нехай Бог береже наших солдатів!

45 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page