top of page
  • Фото автора19school

Ми писали диктант


Щорічний радіодиктант національної єдності писали українці у різних куточках світу. Сам текст, згідно усталеної традиції, прочитав український лінгвіст Олександр Авраменко.

Наша школа теж приєдналась до цієї традиції. Спершу на другому уроці для учнівського самоврядування читала диктант педагог-організатор Ухач О.В. Учні 7-11-х класів старались не пропустити жодного слова і написати якомога краще.

А вже на п'ятому уроці в 106 кабінеті зібрались і учні 11-х класів, і вчителі, вільні від уроків, щоб перевірити свої сили в написанні диктанту. Цьогорічне гасло всеукраїнського радіодиктанту – "Нас багато, ми різні, нас всіх об’єднує спільна мета". І ось звучить голос українського педагога, лінгвіста, радіоведучого Олександра Авраменка. Він, як завше, сам готував текст, і ніхто до останнього моменту не знав, що саме автор диктуватиме, яку тему він обрав. А тема була – "Наші пісні". Автор намагався розповісти коротку історію української пісні – від давніх часів до сучасності – до творів Руслани і Джамали.

Сподіваємось на хороші результати як від учнів, так і від вчителів.

25 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page