top of page
  • Фото автора19school

ЗВІТ ПРО РОБОТУ АНГЛОМОВНОГО ТАБОРУ за програмою “GoCamp”


З 13 по 27 червня 2018 року в школі діяв мовний табір з Ройсін Овен з Шотландії. Двадцятирічна дівчина Ройсін виявилася дуже приємною, невибагливою у побуті та цікавою людиною. Це був пришкільний денний табір неповного дня. 80 учнів нашої школи відвідували його.

Основними напрямками роботи табору були розвиток мовленнєвих навичок, критичного мислення учнів, формування вміння працювати в команді, робити вибір, знаходити вихід у нестандартних ситуаціях, а також спортивно-оздоровчий напрямок. Заняття проходили у вигляді інтерактивних ігор, квестів з використанням відео та аудіо матеріалів. Разом з волонтером працювали шість вчителів англійської мови.

Ніколи ще заняття з англійської мови не були такими цікавими та бажаними, як з “GoCamp”. Ройсін використовувала в роботі з дітьми вправи з критичного мислення, зовсім незвичні для наших дітей, але учні на диво з ними справлялися. Особливо цікавими були рухливі “icebreakers” та “teambuilding” активності, ранкові зарядки з піснями-руханками, танцями та флешмобами.

Кожен день у таборі був тематичним. Ройсін виступила з презентацією про Шотландію, зіграла на скрипці своїх національних мелодій, учні ж презентували Україну та заспівали для гості українських пісень. Волонтерка навчила дітей шотландських народних танців, провела дуже цікаві традиційні в Шотландії “Highlands Games”. Надзвичайно активними та творчими були учні у заходах, що проводилися у рамках тематичних днів, а саме: « Let Get Crazy», театральних постановках смішних сценок, фестивалі сучасних пісень «Eurovision», квестів «Scavenger Hunt», “Treasure Hunt”, спортивних змаганнях та виготовленні подарунків для друзів. Особливо запам’яталися показ костюмів з підручних матеріалів та театральні постановки гумористичних історій. Учні вразили своїми малюнками та художніми виробами. Надзвичайно весело пройшов день спорту. А найбільш зворушливим став останній день – прощання з волонтеркою. Діти дарували їй подарунки, виготовлені своїми руками, плакали і просили її приїхати знову.

71 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page